Cum sa-ti faci un dormitor Feng Shui

8 pasi simpli pentru un dormitor de vis

Dormitorul este incaperea care trebuie sa incurajeze deopotriva confortul si senzualitatea, asa ca tehnica Feng Shui a fost creata pentru a-ti incanta privirea si a-ti calma sufletul.

Somnul este mai placut si mai relaxant intr-un dormitor aranjat potrivit principiilor Feng Shui, intrucat acesta te atrage si te invita intr-o atmosfera speciala, inzestrata cu un flux de energie pozitiva.

Transformarea unei banale camere de dormit intr-un adevarat dormitor se poate face aplicand cateva principii Feng Shui simple:

Cum trebuie sa fie patul, potrivit principiilor Feng Shui:
– usor accesibil pe ambele parti;
– din lemn de calitate superioara;
– dotat cu doua noptiere (cate una in fiecare parte);
– sa nu fie pozitionat in linie dreapta cu usa.

Cum trebuie sa fie salteaua, potrivit principiilor Feng Shui:
– de calitate superioara;
– invelita in materiale rafinate;
– confortabila, sa asigure un somn relaxant si odihnitor;

Cearceafurile preferate sunt din fibre naturale, de calitate superioara.

Reguli de urmat pentru o energie pozitiva in dormitor:

  1. Renunta la televizorul, calculatorul, sau echipamentul pentru antrenamente din dormitorul tau, deoarece aceste obiecte distrug energia pozitiva pe care o confera stilul Feng Shui.
  2. Aeriseste des incaperea sau foloseste un filtru de aer de inalta calitate, pentru ca aerul sa fie mereu proaspat si plin de exigen. Feng Shui nu poate exista daca aerul din dormitor este poluat sau statut.
  3. In ceea ce priveste plantele, acestea nu trebuie sa existe intr-un dormitor mic. Chiar si in cazul unei incaperi mai mari, plantele trebuie asezate departe de pat.
  4. Opteaza pentru un intrerupator care sa permita ajustarea treptata a luminozitatii din dormitor sau pentru o lustra care sa ofere mai multe grade de luminozitate. Cea mai buna varianta sunt lumanarile, insa acestea nu trebuie sa contina toxine.
  5. Foloseste culori armonioase, din gama “culorilor pielii”. Acestea variaza de la alb pana la ciocolatiu sau maro inchis si contribuie la calitatea somnului de recuperare. Decorul este foarte important pentru asigurarea unui flux de energie pozitiva.
  6. In ceea ce priveste imaginile, acestea trebuie sa ilustreze aspiratiile sau lucrurile la care visezi in viata. In niciun caz, dormitorul nu trebuie sa gazduiasca imagini triste sau care ilustreaza singuratatea, pentru ca imaginile detin o energie Feng Shui foarte puternica.
  7. Inchide toate usile dormitorului in timpul somnului, indiferent ca este vorba despre usa de la intrare sau de usile dulapurilor, pentru mentinerea fluxului de energie.
  8. Pastreaza curatenia in dulapul din dormitor, intrucat aceasta va conduce la stabilirea senzatiei de liniste.

Principiiile Feng Shui se pot aplica diferit, in functie de preferintele persoanelor. Totusi, ele au doua puncte comune, indiferent de personalitatea celor care le aplica : placerea si visarea, care conduc spre dragoste, vindecare si relaxare.

Call Now ButtonComanda Telefonica
×
×

Cart