Ce este spumă cu memorie

O saltea de spumă cu memorie combină un strat de spumă cu memorie cu arcuri sau cu o bază de spumă poliuretanică. Spumă cu memorie folosește căldura corpului tău pentru a înmuia și a lua forma corpului. Acest lucru oferă un sprijin remarcabil și confort. Odată ce presiunea este îndepărtată, spumă cu memorie va reveni foarte încet și în timp va aminti forma corpului tău și poziția optimă de dormit, de unde și numele de “memorie”.

Spumă cu memorie, cunoscută și sub denumirea de spumă vasco-elastică, a fost proiectată pentru prima oară de NASĂ la mijlocul anilor ’60. Făcut din poliuretan, spuma cu memorie a fost dezvoltată pentru a ajuta astronauții cu presiune extremă cu care se confruntă când părăsesc și intră în atmosfera pământului. Potențialul de utilizare a spumei cu memorie în alte produse a fost descoperit în curând și este acum folosit în saltele, perne și topere.

Saltelele cu spumă de memorie sunt alegere perfecta pentru clienții noștri din cauza beneficiilor pe care le oferă. Detalii aici

Call Now ButtonComanda Telefonica
×
×

Cart