Saltea Eco Fresh Aloe Vera Saltea cu memorie DuoFlex Saltea ortopedica TrioFlex Saltea BioGreen memory foam Saltea Bamboo Adaptive
Saltea
Duritate
Înălțime saltea 16cm 16cm 18cm 20cm 22cm
Recomandată pentru Cei care prefera o saltea mai fermă Cei care își doresc o saltea de duritate medie-fermă la un preț accesibil Sportivi și cei care caută o saltea cu o fermitate corespunzătoare pentru susținerea corectă a coloanei vertebrale Cei care își doresc o saltea Premium, ca la hotel Cei care caută o saltea de lux cu un echilibru optim intre calitate, durabilitate și confort
Poziția de dormit
Numarul de straturi 1 2 3 2 3
Straturi
Grosime strat spumă cu memorie - 2 2 5 4
Certificat Oeko-Tex
Pilota Cadou -
Fabricat în România
Husă detașabilă
Garanție 6 ani 6 ani 6 ani 6 ani 6 ani
Părerea clienților

"Avand experienta cu saltele pe arcuri, am mizat pe cele cu spuma si dupa o luna de utilizare putem spune ca alegerea a fost una buna din punct de vedere al confortului si al designului."

George Popescu

"Am cumpărat 3 bucăți pentru o pensiune turistică, le-am testat și eu și sunt excelente! Chiar mai mulți clienti au cerut datele pentru a-și cumpara și ei. Au 2 ani de folosire și sunt ca noi."

Alexandra J.

"Am luat-o pentru un pat dintr-o camera folosita pentru oaspeți. Mai târziu am început s-o folosesc. Nu se turteste pe margine și pare chiar mai buna decât cea "scumpa". Sunt foarte mulțumit."

Cristian S.

"Salteaua este minunata, initial mi s-a parut cam tare, ulterior mi-am dat seama ca nu este asa, se doarme foarte bine. Sprijin bun pentru spate, recomand celor care au probleme."

Daniela B.

"Produsul este excelent, părinții mei sunt foarte încantați de ea, în curând voi comanda una și pentru mine. Raport preț/calitate super."

Bogdan A.