Saltelele SleepLine se livrează din Romania.

Costurile implicate de showroomuri sunt foarte mari și se vor reflectă în prețul final al saltelei, achitat de client. Preferăm să ne expunem produsele doar în mediul online pentru a putea menține un preț corect pentru o saltea de lux.

Livrarea este gratuită până la ușa dumneavoastră, în orice oraș din Romania.
Toate comenzile ajung în 3 zile lucrătoare. De multe ori, timpul de livrare este mai scurt, în funcție de orașul în care locuiți. Dacă doriți o livrare mai rapidă, va rugăm să contactați departamentul Serviciu Clienți care va face tot posibilul să va ajute.

Atunci când faceți comandă, puteți oferi detalii care să îi ajute pe curieri să ajungă la adresa dumneavoastra.

Saltelele sunt expediate prin FanCourier, Urgent-Cargus sau DPD.

Deocamdata, singură metodă de plata disponibilă este plata ramburs (cash la livrare).

Saltelele SleepLine sunt comercializate în mărimile românești standard:
90×200 cm
140×200 cm
160×200 cm
180×200 cm

Salteaua o primiți vidata si rulata. Imediat după ce desfaceti ambalajul, salteaua se va umflă. După desfacere, salteaua își va recupera 80-90% din volum, iar restul va fi obținut într-un interval de 1-3 zile. Va recomandăm să așteptați cel puțin 10 ore până să folosiți salteaua. De asemenea, veți observă câteva pliuri și rotunjimi la colțuri care vor dispărea în câteva zile.

Saltelele SleepLine pot fi ținute în acest ambalaj până la 20 de zile de la dată la care ați făcut comanda.

Saltelele SleepLine suportă o greutate individuală de până la 120 kg. În funcție de greutatea suportată, salteaua se va simți mai moale sau mai tare, dar confortul rămâne acelasi.

Salteaua a fost creată atât pentru dumneavoastră, cât și pentru partener. Designerii noştri au reușit să obțină un echilibru perfect între confortul pe care îl are cel care se mișcă în timpul somnului și izolarea trepidatiilor produse. Saltelele SleepLine izolează mișcările mult mai bine decât cele cu arcuri. Dacă partenerul dumneavoastră se află la doar câțiva centimetri distanță, nu veți simți și nici nu veți auzi mișcarea. O saltea perfectă pentru amandoi!

Alegerea suprafeței pe care veți așeza salteaua poate influență confortul. Saltelele noastre vor oferi cele mai bune senzații atunci când sunt așezate pe o suprafață plană tare și ferma.

Din păcate, SleepLine nu oferă saltele personalizate cu alte dimensiuni decât cele standard. Dacă aveți și alte nelămuriri, va rugăm să ne contactați.

Call Now ButtonComanda Telefonica
×
×

Cart